Donderdag 15 juni was het dan eindelijk zover, ons eerste evenement na de overname van de stichting HVO!  Dit evenement zal heeft plaatsgevonden op de plek waar wij allemaal vaak te vinden zijn, Tennisvereniging Oudorp. Tijdens de dag waren er tennis en padel wedstrijdjes en clinics georganiseerd die werden georganiseerd.

Het belangrijkste was natuurlijk dat we er zoals altijd een leuke dag van hebben gemaakt, waar sportiviteit en voornamelijk gezelligheid voorop stonden! Uiteraard ging de opbrengst van het evenement zoals elk jaar weer naar lokale goede doelen gaan. Dit jaar waren de goede doelen in het teken van mensen die hun dromen willen verwezenlijken.

  • Fietsen alle jaren Alkmaar:
    • Fietsen Alle Jaren biedt gratis ritjes aan op hun zogenoemde Riksja. Deze fiets beschikt over een zitje voorop waarin twee mensen passen. Bij Fietsen Alle Jaren zetten vrijwilligers zich in voor hun medemensen. Zo kunnen mensen die kwetsbaar zijn en minder mobiel, toch actief deelnemen aan de samenleving en daarmee onderdeel blijven van de lokale gemeenschap.  Fietsen Alle Jaren is een groot succes maar beschikt nu slechts over één riksja. De opbrengst van ons evenement heeft bijgedragen aan een tweede riksja.
  • Paralympisch atleet Margret Ijdema (Triahtlon)
    • Margret is Nederlands beste vrouwelijke paratriatleet en de mondiale nummer 3 in haar tak van sport. Een vrouw die sportief gezien richting één groot doel werkt: een Olympische medaille, liefst in de kleur goud. Tijdens trainingen gaan er veel dure tube banden doorheen. Wij zullen Margret met de opbrengst van ons evenement helpen aan nieuwe banden zodat ze ongestoord kan trainen om haar doel te verwezenlijken.
https://www.herenvanoudorp.nl/fotos/fotoalbum/fotos-2020/corona-2020