Over de Heren van Oudorp

Mission Statement

Ontsprongen uit vriendschap en ondernemerschap hebben De Heren van Oudorp besloten een Stichting op te richten die in een straal van 10 kilometer rond Oudorp goede doelen ondersteund. Onze inkomsten komen uit allerlei activiteiten die wij gezamenlijk met veel plezier organiseren.

De Heren

De Heren van Oudorp stellen zich aan u voor.

Maikel Venneker

Eindbaas

In ’77 geboren in Oudorp en inmiddels naar wat omzwervingen vanaf 2006 weer woonachtig in Oudorp. Samen met zijn 2 zoons Jens en Miles. Naast het werken in het onroerend goed is golf mijn passie en tennis ik graag. Samen met de andere mannen van de stichting proberen we jaarlijks een mooi bedrag voor prachtige doelen bij elkaar te halen. De deelnemers van de evenementen en de leuke reacties na afloop maken het werken voor de stichting prachtig.

Ronald Stuvel

Verbinder

Vader van Rozelinde en getrouwd met Linda. Opgegroeid in het mooie Oudorp en altijd verbonden gebleven aan de Tennisvereniging Oudorp. Vanuit deze mooie Tennisvereniging is er met een leuke vriendengroep de Stichting Heren van Oudorp (HvO) opgericht. Een mooie club om initiatieven te ontplooien die kunnen bijdragen op sociaal maatschappelijk vlak. Wij helpen mensen die een steuntje kunnen gebruiken en daar voel ik me heel goed bij. Verder ben ik ondernemend, haal ik veel plezier uit vrienden en familie en drink ik graag een gloed glas wijn.

Kees Jong

Heer van Oudorp

Hallo, ik ben Kees Jong (1964), gelukkig getrouwd met Ingrid Hooghiemstra en de trotse vader van 3 kinderen, Levi, Bowi en Izell. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij ERIKS als Account Expert Semicon op een verkoopafdeling waar we grootste klanten binnen de Nederlandse markt bedienen.

Mijn hobby’s zijn wielrennen/mountainbiken en voetbal kijken als seizoenkaarthouder bij AZ. Verder mag ik graag naar een Engelse detective serie kijken op TV of een spannende serie volgen via Netflix. Ons favoriete vakantieland is Italië en met name het eiland Elba heeft ons hart gestolen.

Via de Lustrumcommissie van de Tennis Vereniging Oudorp hebben we in 2011 besloten om de Stichting Heren van Oudorp op te richten. Namens de Stichting organiseren we evenementen om geld te genereren voor het ondersteunen van Goede doelen. Het is zeer aangenaam om met 11 verschillende mensen een gemeenschappelijk Goed Doel na te streven. Daarbij staat lol hoog in ons vaandel.

Jaap Schaaf

Heer van Oudorp

Mijn naam is Jaap Schaaf (1962), geboren in Delft en sinds 1970 wonend in Oudorp. Getrouwd met Jolande Heerkens en vader van twee geweldige dochters, Bente en Mirte. Sinds 1988 werkzaam in de IT, waarvan de laatste 20 jaar voor ING.

Ik vul een deel van mijn vrije tijd met tennissen, golfen, fietsen en klassieke muziek luisteren. Ook voor mij geldt dat ik met veel plezier deel uit maak van de stichting Heren van Oudorp. Het is prachtig om, met dit bonte gezelschap waar gezelligheid de boventoon voert, sponsor evenementen te organiseren waarmee we vervolgens allerlei lokale goede doelen op verschillende manieren ondersteunen.

Ton de Ridder

Heer van Oudorp

Mijn naam is Ton de Ridder (1946), woon in Oudorp en ondersteun de Stichting Heren van Oudorp, dat 1 jaar geleden spontaan is ontstaan. Mijn hobbies zijn skiën, tennis, tafeltennis, varen en fietsen en in mijn vrije tijd ben ik bezig met de Stichting. Onderling worden de taken goed verdeeld en hoop in de komende jaren nog meer lokale activiteiten te ontplooien. De verwachting is hoog voor de komende jaren en vele leuke dingen zullen nog georganiseerd worden. Verder ben ik blij deel te zijn van de Stichting. We zijn een zeer sociale groep met veel vergadercapaciteit en dat houden we zo.

Peter Mors

Heer van Oudorp

Bescheiden als hij is, blijkt het lastig voor Peter om een stukje over zichzelf te schrijven. We wachten rustig af, maar voor hem en alle andere Heren van Oudorp geldt dat hij een topper is met het hart op de goede plek.

Martin Smit

Heer van Oudorp

Ik ben Martin Smit, geboren in Oudorp, tussentijds gewoond en opgegroeid in de Schermer, maar inmiddels al weer ruim tien jaar woonachtig in Oudorp, samen met mijn fantastische vrouw Marja en twee kinderen, Kevyn en Quinty. Vanaf de oprichting mag ik deel uitmaken van de mooie dingen die wij doen met de Heren van Oudorp. Samen met de enthousiaste mannen uit Oudorp hebben we in 2010 besloten om sociaal maatschappelijke doelen te steunen. Het is heel mooi om te zien wat je zelf kunt bijdragen aan dit soort zaken, als je je er maar tijd aan gaat besteden en gaat DOEN! Bovendien is het geweldig om met deze groep hele mooie en gezellige momenten te beleven.

Ik heb een fantastische uitdaging in mijn werk doordat ik met innovatie op voornamelijk logistiek vlak bezig ben bij Sandd, een landelijk postbedrijf met zijn oorsprong in Apeldoorn. Bovendien ben ik af en toe een ondernemer, wanneer de situatie dat toelaat. Deze kenmerken komen goed van pas in onze mooie gemengde groep.

Jorrit Sijmons

Heer van Oudorp

Geboren in 1977 en opgegroeid in Oudorp. Na een tijdje elders gewoond te hebben ben ik momenteel weer woonachtig in Oudorp samen met mijn vrouw Maria en onze lieve dochter Nova. Met veel plezier ben ik opgegroeid in Oudorp en het heeft mij verrijkt met een schitterende vriendengroep die allemaal honkvast gebleken zijn en op steenworp afstand wonen. De basis daarvan is wellicht zelfs te zoeken op tennis vereniging Oudorp waar wij als kleine jongens heel veel tijd doorbrachten en wat ook de bakermat is van de stichting Heren van Oudorp.

Als ondernemer ben ik actief op administratief, belastingtechnisch en financieel advies gebied voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. In mijn vrije tijd sta ik het liefst op de golfbaan of tennisbaan maar ook kijken naar mijn favoriete voetbalclub Ajax doe ik graag. Deelname aan de stichting Heren van Oudorp is in veel opzichten een verrijking voor mij. Het geeft me veel voldoening een sociale bijdrage te kunnen leveren en dat in een groep vrienden waarmee elke vergadering ook een feestje is.

Marcel Sijmons

Heer van Oudorp

Mijn naam is Marcel Sijmons, samen met mijn vrouw Femke wonen we, enorm naar onze zin in Oudorp. We hebben 4 dochters waar we ons zeer gelukkig mee prijzen. Ik werk met veel plezier bij Eiland De Wild Keukens. In mijn vrije tijd speel ik graag Golf. Vanuit Eiland de Wild keukens sponsoren we veel evenementen in de regio wat een sociale betrokkenheid geeft. Privé echter trots dat ik vanuit de Heren van Oudorp een steentje kan bijdragen. Vanaf de oprichting ben ik betrokken bij de Heren Van Oudorp wat voor mij persoonlijk als doel heeft een sociale bijdrage te leveren aan mensen uit de regio. Het is fantastisch dat we dit kunnen realiseren met mooie projecten waar de gezelligheid en sportiviteit de boventoon voert en ik dit mag doen met een fantastische groep “heren”.

Ruud Bakker

Heer van Oudorp

Geboren, getogen en wonende in Oudorp met drie prachtige meiden (Ellen, Isabel en Joëlle) en een zoon (Binck). Vanaf de fundering betrokken bij de Heren van Oudorp, met als belangrijkste doelstelling “op een ontspannen en gezellige manier iets bijdragen aan de directe omgeving”. Inmiddels leert de ervaring dat onze (van HvO) bijeenkomsten in ieder geval voldoen aan het eerste deel van de vorige zin & door een aantal evenementen te organiseren kunnen we ieder jaar enkele goede doelen uitkiezen. Naast mijn gezin is mijn grootste hobby sport. Van mountainbiken, tennis, wintersporten en AZ krijg ik een warm gevoel. Daarnaast is het een leuk weetje dat de HvO (op Ronald Stuvel na) gemiddeld op 28 meter afstand wonen.Nadat ik de HEAO had afgerond, ben ik werkzaam in de onroerend goed branche. Eerst als makelaar/taxateur/aandeelhouder bij Hoekstra & van Eck en sinds 2013 zijn Maikel Venneker en ik Baveko Vastgoed BV begonnen. We zijn gevestigd in een monumentaal pand in de Marktstraat 11 te Alkmaar, kom eens langs voor een bakkie.

Nico Berger

Heer van Oudorp

Mijn naam is Nico Berger (1956) en ondernemer van beroep, getrouwd met mijn lieve vrouw Roos en vader van een prachtige tweeling Tymo en Esmee.Ik vind het prachtig om lid te zijn van de Heren van Oudorp, een gekke groep van mensen waarbij je je wel eens afvraagt hoe we dit zootje ongeregeld bij elkaar hebben kunnen vinden. Er wordt veel gelachen maar ook veel gepresteerd en door de veelzijdigheid van deze groep zijn we in staat om mooie projecten te organiseren. Al deze projecten staan in het teken om goede doelen uit de omgeving van Alkmaar te ondersteunen. Zowel financieel als met daadkracht.Mijn eigen achtergrond in het kort; Ooit begonnen als leerling in de autoplaatwerkerij als autoplaatwerker en auto spuiter. Na het behalen van mijn vakdiploma’s ben ik over gestapt en ben als vertegenwoordiger van autoplaatwerk materialen gaan werken, wat een ongelooflijk mooie tijd is geweest. Hierna begon mijn altijd aanwezige ondernemersbloed te werken en heb ik de aandelen overgenomen van een bedrijf in Beverwijk, dit bedrijf hield zich bezig met ventilatietechniek en de ontwikkeling en verkoop van kunststof bouwproducten. Na dit 14 jaar gedaan te hebben kwam de kans tot verkoop van deze zaak wat ik dan ook heb gedaan. Hierna een nieuw bedrijf opgestart in projectontwikkeling en in beleggingen van vastgoed wat ik inmiddels alweer 10 jaar met heel veel plezier doe. Het nieuwe werken in Alkmaar een bust geven middels www.detelefooncentrale.nl het prachtige creatieve centrum aan de randweg van Alkmaar. Ik heb ook nog een paar hobby’s: Mijn geliefde voetbalclub AZ, Tennis, Golf, Fietsen/Mountainbike. Ik ben altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen en vind dit mooi omdat elke dag daardoor weer anders en nieuw is.

Oudorp, de bakermat van de Heren van Oudorp

Ontsprongen uit vriendschap en ondernemerschap hebben De Heren van Oudorp besloten een Stichting op te richten die in een straal van 10 kilometer rond Oudorp goede doelen ondersteund. Onze inkomsten komen uit allerlei activiteiten die wij gezamenlijk met veel plezier organiseren.

Schrijf in op onze nieuwsbrief!

No worries, wij hebben ook een hekel aan spam. We mailen niet vaak en het is altijd relevant. Uitschrijven is trouwens ook zo gepiept.