Over de Heren van Oudorp

Mission Statement

Ontsprongen uit vriendschap en ondernemerschap hebben De Heren van Oudorp besloten een Stichting op te richten die in een straal van 10 kilometer rond Oudorp goede doelen ondersteund. Onze inkomsten komen uit allerlei activiteiten die wij gezamenlijk met veel plezier organiseren.

De Leden

Anna Wijnker

Dame van Oudorp

Op jonge leeftijd ben ik begonnen met tennis bij TPV Oudorp en in de loop van de jaren ben ik mij met veel plezier gaan inzetten voor deze club. De gezelligheid en verbondenheid op deze club brengt een grote groep mensen vaak bij elkaar. Mijn passie ligt bij het samenbrengen en verbinden van mensen en het maken van mooie herinneringen met elkaar. Of het nu gaat om evenementen bij TVP Oudorp, de komende evenementen van de Heren van Oudorp of in mijn werk nu en later.

Lieke Hoedjes

Dame van Oudorp

Sinds jongs af aan sta ik op de banen bij tennis- en padelvereniging Oudorp. Dit is de plek waar een hechte vriendschap is ontstaan en een echte binding met de vereniging. In 2023 hebben wij, een groep vriendinnen, de eer gekregen om het stokje van de Heren van Oudorp over te nemen.
Naast mijn studie (Sport, Management & Ondernemen) werk ik in de evenementenbranche. Enthousiast, positief en leergierig zijn woorden die mij het best omschrijven. Ik krijg ontzettend veel energie van padel, wintersport en de wereld ontdekken. Daarnaast hecht ik veel waarde aan het tijd doorbrengen met vrienden en familie. Ik hoop dat wij bij heel veel mensen een grote glimlach op hun gezicht mogen toveren!

Myrthe Lammens

Dame van Oudorp

Ik ben Myrthe, geboren in 1998 en opgegroeid in het gezellige Oudorp. Sinds kleins af aan ben ik trouw lid van TPVO en ben ik daar de nodige uren te vinden. Daarnaast ben ik druk met mijn werk op de HR afdeling bij Ahold. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te sporten en te genieten van een mooie vakantie. Ik kijk er ontzettend naar uit om mij in te gaan zetten voor goede doelen.

Nienke Bommer

Dame van Oudorp

In Tilburg studeer ik nu al een paar jaar Bestuurskunde en geniet ik volop van het studentenleven. Toch stap ik bijna elk weekend weer de trein in op weg naar Oudorp om daar het weekend te spenderen. De meeste tijd breng ik dan door op Tennis & Padel vereniging Oudorp, ofwel als speler, ofwel als supporter. De gezelligheid hier, en de passie die ik heb voor de club kan ik simpelweg niet loslaten. Tennis is dan ook mijn grootste hobby. Al van jongs af aan vind ik het leuk om me in te zetten voor de vereniging en ben ik er dus veel te vinden. Door de jaren heen heb ik hier bijzonder mooie vriendschappen en ervaringen aan overgehouden. Sport verbindt en dat is dan ook een belangrijke pijler in het succesverhaal van De Heren van Oudorp.

Sanne Potma

Dame van Oudorp

Mijn naam is Sanne Potma, geboren in Oudorp, waar ik nu nog steeds met veel plezier woonachtig ben. In 2022 ben ik van start gegaan met de opleiding tot Ergotherapeut. Hiernaast houd ik mij in mijn vrije tijd het liefst bezig met sport. Ik maak graag kilometers op de racefiets/mountainbike of tijdens het hardlopen. Ook ben ik met plezier op de padelbaan van T.P.V. Oudorp te vinden. Een mooie vereniging die deze groep samen verbindt tot een mooi team. Ik vind het een eer om mij in te mogen zetten voor de Heren Van Oudorp. Een dankbare stichting met een mooi initiatief om door middel van een tof evenement een goed doel in de omgeving te ondersteunen, en dit samen te doen met een lieve en ondernemende groep dames!

Fleur Groen

Dame van Oudorp

Mijn naam is Fleur Groen, 21 jaar en ik kom uit Alkmaar. Sinds ruim een jaar ben ik met veel plezier en regelmaat op de padelbanen te vinden bij TPVO en voel ik mij verbonden met de club.Verder hou ik ervan om sportief bezig te zijn en ga ik graag de uitdaging aan, niet alleen in de sport maar ook op het organisatorische gebied. Momenteel zit ik in mijn 4e jaar Sport Management & Ondernemen aan de HVA.
Daarnaast werk ik parttime bij de marketingafdeling van AZ waarbij ik diverse evenementen mag organiseren. Ik ben zeer ondernemend met een positieve instelling, ik denk graag in mogelijkheden en oplossingen! Ik zie sport als een verbindende factor tijdens de evenementen die wij mogen organiseren tussen de deelnemers en de goede doelen.

Esmee Berger

Dame van Oudorp

Ik heb mijn hele leven gewoond in Oudorp, zo kennen wij meiden elkaar ook. Ik werk sinds 4 jaar bij Dierenkliniek Oudorp als paraveterinair. Ik voer werkzaamheden uit zoals begeleiden en assisteren van operaties, laboratorium werkzaamheden, röntgenfoto’s en echos maken en beoordelen en balie werkzaamheden. Verder vind ik het heerlijk om lekker buiten te wandelen met mijn 2 honden of te padellen met vrienden. Hoe ben ik bij de heren van Oudorp gekomen? Mijn vader heeft zich hier voor 10 jaar lang in gezet voor deze stichting. Ik heb bij vele evenementen mee geholpen en vind het nu super leuk dit met deze enthousiaste groep meiden voort te kunnen zetten!

Bente Groot

Dame van Oudorp

Mijn naam is Bente Groot, geboren in 2002 in Oudorp. Ik ben sinds 2007 lid van TPVO en daardoor heb ik een hele mooie vriendschap gekregen met deze meiden. Naast dat ik veel te vinden ben op TPVO, ga ik ook naar school. Ik studeer voor verpleegkundige, zodat ik hopelijk later in het Prinses Máxima ziekenhuis kan gaan werken. Verder ben ik werkzaam bij mijn vaders bedrijf Groot Culinair en als verzorgende/voedingsassistent in het ziekenhuis. Ik vind het leuk om ondernemend bezig te zijn.

Oudorp, de bakermat van de Heren van Oudorp

Ontsprongen uit vriendschap en ondernemerschap hebben De Heren van Oudorp besloten een Stichting op te richten die in een straal van 10 kilometer rond Oudorp goede doelen ondersteund. Onze inkomsten komen uit allerlei activiteiten die wij gezamenlijk met veel plezier organiseren.

Schrijf in op onze nieuwsbrief!

No worries, wij hebben ook een hekel aan spam. We mailen niet vaak en het is altijd relevant. Uitschrijven is trouwens ook zo gepiept.