Laden Evenementen

Op donderdag 14 juni 2018 organiseert Stichting Heren van Oudorp voor de 8ste keer het Vastgoed en Zakenvrouwen Tennistoernooi.

Hoofdsponsors zijn dit jaar Stadskaffee LAURENS en Bar-Restaurant HOFMAN uit Alkmaar.

De HVO tennistoernooien zijn vanwege de grote animo en de gezellige sfeer elk jaar een groot succes. Ook dit jaar kijken we weer uit naar een sportieve en leuke middag waarvoor we u graag uitnodigen.

Doel 

Doel van het tennistoernooi is ondernemers op een ontspannen, sportieve en zakelijk interessante manier bij elkaar brengen en geld inzamelen voor lokale goede doelen.

Voor wie

Ondernemers uit de wereld van de makelaardij, verzekeringen, vastgoed ontwikkeling en aanverwante bedrijven zijn weer goed vertegenwoordigd. Daarnaast is het toernooi sinds een paar jaar verrijkt met een belangrijke en interessante doelgroep: Noord-Hollandse Zakenvrouwen. Er zijn veel succesvolle vrouwelijke ondernemers werkzaam in de regio die we graag uitdagen voor een partij tennis!

Dus doe mee en kom eens op een andere manier in contact met collega ondernemers. Tennissen, netwerken, lekker eten & drinken. Kortom: genieten van een leuke middag.

Goede doel steunen

Met de opbrengt van het tennistoernooi worden dit jaar 2 goede doelen ondersteund:

Het Respijthuis Alkmaar (www.respijthuis-alkmaar.nl) en De Waerden (www.dewaerden.nl)

Programma

Aanvang om 12.00 uur met een lichte sportieve lunch. Na de lunch worden de teams en wedstrijden bekend gemaakt. Daarbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het spelniveau, maar het gaat vooral om de sportiviteit. Ook worden er weer tennislessen georganiseerd. Tussen de wedstrijden door is er genoeg ruimte om elkaar te ontmoeten. Aan het einde van de dag is er afsluitend heerlijk eten en een gezellige informele borrel.

Locatie

TV Oudorp, Saturnusstraat 1a in Oudorp (072-512 8773).

Kosten

Deelname aan het tennistoernooi kost € 95,00 per persoon. Dit bedrag is inclusief lunch, hapjes, drankjes en diner.