Laden Evenementen

Op donderdag 21 september 2017 organiseert Stichting Heren van Oudorp voor de 6e keer het HvO Golftoernooi.

Wederom vindt dit geweldige toernooi plaats op de schitterende 18-holes baan van Sluispolder en voor de clinic deelnemers op de 9 holes par 3 baan. Het HvO Golftoernooi is vanwege de grote animo, de diversiteit van de deelnemers en de gezellige sfeer elk jaar een groot succes. Ook dit jaar hopen we op een sportief en leuk evenement waar we u graag voor uitnodigen.

Nieuw dit jaar is de VIP-flight. Extra ten opzichte van de reguliere Ilight zijn de haal- en breng service, één uur les van een super Pro (voor aanvang van de wedstrijd) en een Iles champagne!

Doel
Doel van het golftoernooi is de deelnemers op een ontspannen, sportieve en zakelijk interessante manier bij elkaar brengen en geld inzamelen voor lokale goede doelen.

Voor wie
Ondernemers uit het klein-, midden- en grootbedrijf, particulieren en andere liefhebbers van de golfsport. Dus doe mee en kom eens op een andere wijze in contact met (collega) ondernemers en anderen uit de omgeving. Golfen, netwerken, lekker eten & drinken. Kortom genieten van een leuke dag!

Goed doel steunen
De opbrengst van het Golftoernooi wordt door de Stichting Heren van Oudorp op een maatschappelijk verantwoorde wijze besteed. Gedurende het jaar steunt de stichting meerdere lokale initiatieven en organiseert zij uitstapjes voor bijvoorbeeld senioren en mensen met een beperking. Het goede doel dat we dit jaar ondersteunen zal tijdens het golftoernooi bekend worden gemaakt.

Programma
Wij gaan voor u, na de inloop vanaf 11.30 uur, een geheel verzorgde topdag organiseren met o.a. een uitgebreide lunch, Halfway House en een Aziatisch diner.