Voor de zesde editie van het HVO Golftoernooi was een zeer gemengde groep ondernemers uit de regio naar Golfbaan Sluispolder in Alkmaar gekomen voor dit sportieve evenement. “Doel van het golftoernooi is de deelnemers op een ontspannen, sportieve en zakelijk interessante manier bij elkaar brengen en geld inzamelen voor lokale goede doelen. En dat is ook deze keer weer heel goed gelukt”, aldus Marcel Sijmons, een van de Heren van Oudorp. “Met totaal 125 deelnemers was het, op deze zomerse dag, wederom een zeer geslaagde editie. Speciale dank gaat ook uit naar alle deelnemers, sponsors en Golfbaan Sluispolder die deze dag mede mogelijk hebben gemaakt”.

Nieuwe website

Tevens werd die dag de mooie nieuwe website van de Heren van Oudorp (herenvanoudorp.nl) gepresenteerd door Erik Sijmons van Fase-B. Erik heeft deze, als dank en waardering voor de Heren van Oudorp geheel belangeloos gebouwd.

Goede doelen

De opbrengst van het HVO Golftoernooi 2017 wordt door de Stichting Heren van Oudorp op een maatschappelijk verantwoorde manier besteed. Dit jaar is de opbrengst, in de vorm van een speciale elektrische bakfiets, naar de stichting Dreamcatcher gegaan, die zich inzetoor gezinnen in en om Alkmaar die rond de armoedegrens leven op verschillende manieren te helpen (www.dreamcatchervintage.nl). Marianne Knufman heeft, namens Dreamcatcher, ’s avonds deze lang gekoesterde fiets in ontvangst genomen.